Jobba hos oss

På Vidkärrs montessoriförskola ser vi till att alla barnen får en likvärdig verksamhet – att varje dag känna trygghet, glädje och trivsel i en stimulerande miljö som ger möjlighet till lärande och personlig utveckling. Önskar du bli vår kollega?

Montessoripedagogiken utgår från barnet inneboende kraft och vilja att lära sig och utvecklas. Lärarens uppgift är att observera barnen, väcka deras intressen, vägleda och följa dem i deras sökande på kunskap.

Personalen
Våra arbetslag består av montessorilärare, förskollärare och barnskötare som tillsammans planerar och genomför arbetet i vår verksamhet. Utöver våra pedagoger drivs Vidkärrs montessoriförskola av Madelene Gillster (förskolerektor) och Carina Thelandersson (skolchef).

Vill du arbeta hos oss?
Som medarbetare på Vidkärrs montessoriförskola är du en del i vårt arbetslag där vi gemensamt skapar den bästa möjliga verksamheten för barnen. Är du intresserad av att arbeta hos oss? Maila ditt CV och ett personligt brev till madelene@vidkarrmontessori.se. Du behöver ha ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för att arbeta inom skola och förskola.

Timvikarier
Vi behöver alltid fler timvikarier. Du som söker ska ha fyllt 18 år och helst ha en gymnasial utbildning inom barn- och fritidsprogrammet eller ha påbörjat en pedagogisk högskoleutbildning, men absolut inget krav. 


>> Här finner du utdrag från belastningsregistret!

Vi ser fram emot att höra av dig!